В гостях на кафедрі педагогіки і гуманітарно-педагогічному факультеті – потенційні абітурієнти з коледжу

13 листопада 2017 року

      Краще один раз побачити, аніж сто почути. Тож 8 листопада кафедра педагогіки провела День відкритих дверей для студентів випускних курсів Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, які завітали до університету разом зі своїми наставниками (до речі, які навчаються також у НУБіП), аби на власні очі побачити те, про що їм розповідали викладачі (завідувач Руслан Сопівник та доцент Ольга Наконечна) під час профорієнтаційної зустрічі в коледжі. І навіть прохолодна погода не завадила молоді, яка наразі ще не визначилася, але ретельно обирає навчальний заклад, де продовжити навчання, помилуватися неймовірними красотами університетської території.

 

     Екскурсійним маршрутом стали ботанічний сад, спортивний комплекс, алея слави, навчальні корпуси, під час якого вони не просто оглядали територію, а й слухали історію нашого славного університету. До того ж потенційні абітурієнти побували і у навчальних аудиторіях, конференц-залах навчального корпусу №3, де вони згодом будуть «гризти граніт науки», виступати на наукових конференціях та студентських зібраннях.

 

     В актовій залі їх зустрічала завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк. Вона ж і повела студентів в університетський храм мистецтв – кафедру культурології, де саме у той час проходила виставка народного фольклору та готувався до репетиції заслужений артист України Роман Рудий. Він на реальних прикладах продемонстрував, що в нашому виші молодь не просто здобуває професію, а ще й розвиває свої мистецькі здібності. І це – додаткові можливості, бо ніколи не знаєш, куди заведе життєва дорога. Як виявилося, аудиторія слухачів була цільовою, бо серед коледжанців є чимало творчих особистостей. Потому спілкування продовжилося на кафедрі педагогіки, де в неформальній обстановці викладачі (завідувач кафедри Руслан Сопівник, професори Вікторія Кручек, Любов Канішевська, Оксана Васюк, доценти Світлана Виговська, Леся Маценко, Валентина Теслюк, Ольга Наконечна) змогли дізнатися більше про студентів, а вони про кафедру і спеціальність «Професійна освіта» під час інтерактивних вправ. За сміливість, неординарність кожен отримав пам’ятний приз з атрибутикою кафедри.

 

 

     На зустріч з гостями завітав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук. Василь Дмитрович закцентував увагу на тих широких можливостях, які відкриються перед випускниками, якщо вони оберуть для навчання наш факультет. Завершився захід обмінами контактів, чашкою чаю із солодощами, взаємними подяками за спілкування та надією зустрітися під час вступної кампанії і вже у статусі випускників коледжу як студентів нашого факультету і кафедри.

Ольга Наконечна,
доцент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook