Засідання обласного методичного об’єднання завідувачів відділення та викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області

31 жовтня 2017 року

      31 жовтня завідувач економічного відділення Коник А.А. та викладач історії Єременко О.С. взяли участь у засіданні обласного методичного об’єднання завідувачів відділення та викладачів історії ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області, що проходило на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

      Члени методичного об’єднання завідувачів відділення прослухали лекцію про відзначення 500 річчя Реформації в Європі та Україні, обмінялись практичним досвідом щодо організації та проведення незалежного заміру знань випускників, взяли участь у круглому столі на тему «Особистісно-орієнтований підхід до студентів у процесі підготовки молодших спеціалістів» (доповідач Коник А.А.), обговорили пропозиції щодо плану роботи об’єднання на 2017-2018 н.р.

     Також на методичному об’єднанні викладачів історії та суспільних дисциплін учасники ознайомились з досвідом організації дослідницько-пошукової роботи студентів та обговорили умови проведення Першої історико-краєзнавчої конференції студентської молоді ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області «Історія краю очима юних».

Зав. відділення Коник А.А., викладач Єременко О.С.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook