Навчання – знання – кар’єра: фахова англійська й реальні кар’єрні перспективи

11 жовтня 2017 року

 10.10.2017 року НПП кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей за підтримки агробіологічного, механіко-технологічного факультетів та факультету конструювання і дизайну організували зустріч магістрів зазначених вище факультетів із директором HR департаменту компанії «Агробудівельний Альянс «Астра» Наталією Гук.

C:\Users\Liuda\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0684.jpg
 
Пані Наталя розповіла про компанію, її активний і стрімкий розвиток, здобутки, перспективи й проекти. Більш детально керівник департаменту зупинилася на проекті «Успішний кар’єрний старт», надавши вичерпну інформацію про кар’єрні сходинки в компанії, реальні перспективи кар’єрного зростання, навівши як приклади роботу наших випускників, один з яких уже очолює sales департамент компанії.
 
C:\Users\Liuda\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0698.jpg
 
Пропозицій у наших випускників – талановитих і компетентних майбутніх фахівців – є безліч, але компанія «Астра» пропонує перспективну роботу за фахом, офіційне працевлаштування, достойну заробітну плату, наставницький супровід молодих фахівців та багато інших переваг.
 
C:\Users\Liuda\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0673.jpg
 
Основною ж метою організованої зустрічі кафедрою англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей  із представником компанії став проект «Європейська програма навчання» спільно з європейською освітньою програмою TEMPUS, де знання англійської мови (сертифікат рівня B2) відчиняють світ у нові можливості, а саме: безкоштовне навчання в провідному університеті Угорщини Szent Istvan University (м. Геделле) кращих випускників магістрів спеціальностей «Сільськогосподарська інженерія» й «Агрономія».
Умови програми:
  • Безкоштовне навчання в університеті 2 роки (4 семестри) англійською мовою чи угорською мовою
  • Безкоштовне проживання в гуртожитку
  • Щомісячна стипендія 130 євро від TEMPUS і додатково від Компанії «Астра»
  • Гарантоване працевлаштування на провідні позиції в Агробудівельному Альянсі «Астра» після проходження навчання
  • Інформаційна підтримка при підготовці пакета документів
  • Супровід у процесі навчання й отримання міжнародного сертифіката на володіння англійською мовою В2
У формі конструктивного діалогу студенти поспілкувалися з директором кадрового департаменту, дізналися про вакантні позиції, про умови навчання й вимоги до отримання такої унікальної нагоди, заповнили анкети та мали багато запитань, на які одразу ж могли отримати повні, вичерпні відповіді.
 
C:\Users\Liuda\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0667.jpg
 
Завідувач кафедри Іванова О.В. надала інформацію про здачу міжнародного екзамену на рівень володіння англійською мовою й ще раз наголосила, що успішна кар’єра має сьогодні нероздільні дві складові: фахові знання й володіння іноземною мовою, що відкривають світ невичерпних можливостей, достойного життя й престижної роботи у міжнародній компанії в межах рідної країни.

 

Особливу подяку НПП кафедри висловлюють заступнику декана агробіологічного факультету Завгородньому Володимиру Миколайовичу за допомогу в організації зустрічі.
Більш детальну інформацію про проект можна дізнатися за телефоном 050-448-57-76 (Наталя Гук).
 
C:\Users\Liuda\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0691.jpg
 
Подавши документи на участь у проекті, студенти магістри можуть випробувати фортуну, відправивши резюме на пошту [email protected]
 
A dream becomes a goal when action is taken toward its achievement!
 
Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook