В День незалежності Бразилії на факультеті аграрного менеджменту відбулась лекція професора Маркоса Фава Невеса (Університет Сан Пауло, Бразилія)

9 вересня 2017, 15:15

 Так співпало, що у день не залежності Бразилії до університету завітав професор Бізнес-Школи економіки, бізнес-адміністрування та обліку Університету Сан Пауло (Бразилія) та засновник компанії «Маркестрат» Маркус Фава Невес.

     Його знайомство з НУБіП України розпочалосяіз зустрічі та розмови з проректором з міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком та деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком, які розказали про структуру університету та факультету, проблеми та виклики, які нині стоять перед університетом і можливі напрямки для подальшої співпраці. Професор Фава Невес, в свою чергу, був позитивно вражений від перебування в Україні та розвитком і досягненнями Національного університету біоресурсів і природокористування України. Цікавим є те, що навчання в Бразилії є абсолютно безкоштовним як для іноземців, так і для своїх громадян.

ДЕТАЛЬНІШЕ: https://nubip.edu.ua/node/35925

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook