«День першокурсника» на факультеті землевпорядкування

10 жовтня 2017 року

     Коли ти стаєш студентом вищого навчального закладу, готуйся до того, що зовсім скоро настане день, коли доведеться себе показати – «День першокурсника». І не просто показати, а запам’ятатися старшим курсам, викладачам і своїм одногрупникам, як герой екранів, кінозірка, віртуоз гумористичного жанру, співак, танцюрист і просто красень в одному обличчі. Задача не з легких, але воно того варте. Незабутні емоції та море позитиву гарантовані: тебе зустрічають оплесками всі присутні в залі, гучними оваціями магістри, посміхається заступник декана, зі сльозами на очах радіє куратор і серце його розривається від гордості за своїх студентів. Загалом, атмосфера ще та! Вся надія на побратимів, твоїх одногрупників, які допоможуть вистояти там, в центрі уваги публіки.

     Перший курс факультету землевпорядкування зумів сьогодні впоратися з поставленою задачею. Готували представлення кожної групи всі з нереальним ентузіазмом. Три чудових команди: перша група – наставник Тихенко Ольга Володимирівна, друга група (англомовна) – наставник Колганова Ірина Григорівна і група скороченого терміну навчання – наставник Мединська Наталія Василівна. Перший курс запалив веселими піснями та запальними танцями зал.

  

     В результаті запеклої боротьби між командами перемогу здобули кращі з найкращих – друга група (англомовна). Головний приз – похід в боулінг з деканом факультету землевпорядкування Євсюковим Тарасом Олексійовичем. Але ніхто зі студентів першого курсу не залишився без призів – деканат факультету землевпорядкування приготував солодкі призи для всіх.

     «День першокурсника» точно залишив у пам’яті всіх учасників та гостей позитивні емоції. Наступного року організація факультету чекає ще більше талантів від наступних вступників.

Анастасія Городнича,
заступник голови СО факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook