Лабораторні заняття майбутніх технологів: умови, прилади і технології – як на виробництві

3 жовтня 2017 року

   Лабораторні заняття для майбутніх технологів на факультеті тваринництва та водних біоресурсів проводяться у спеціально обладнаних сучасними приладами аудиторіях, які використовуються на виробництві. Одна з них – лабораторія якості молока. Саме тут студенти вивчають з-поміж іншого методи контролю фізико-хімічних та біохімічних показників молока. 

     Визначати його органолептичні показники, чистоту, густину, кислотність молока, взяття середніх проб для встановлення сортності – саме такі вміння необхідні для щоденної роботи фахівців на переробних заводах.

  

     Але не тільки. Такі знання необхідні кожному на побутовому рівні для розуміння того, якої якості продукцію ми купуємо і споживаємо, говорять доценти Лариса Коропець та Тетяна Антонюк, яка, до речі, не один рік пропрацювала на виробництві. 
     Тож після повторення попередньо опрацьованого самостійно навчального матеріалу студенти приступили до виконання завдань лабораторної у підгрупах, а потім кожен спробував робити це самостійно.

Ольга Наконечна

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook