П’ять наукових проектів молодих вчених університету – отримають державне фінансування

29 вересня 2017 року

     Рішенням Конкурсної комісії МОН на чолі з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич 19 вересня було підбито підсумки Конкурсу з відбору наукових проектів молодих вчених, які працюють (навчаються) у ВНЗ та наукових установах, що належать до сфери управління МОН.

     Серед поданих 362 проектів з понад 100 вишів та наукових установ МОН України за державний кошт будуть виконуватися 123 проекти, які після проведення експертизи, рекомендовані до отримання фінансування. Приємно, що серед них і 5 наших наукових проектів під керівництвом Катерини Тужик (колектив факультетів інформаційних технологій і економічного та ННІ післядипломної освіти), Наталії Морозюк (колектив Спілки молодих вчених із шести структурних підрозділів), Алли Дудник (колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження), Наталії Голембовської (колектив факультетів харчових технологій та управління якістю продукції АПК та захисту рослин, біотехнологій та екології), а також Наталії Нестерової (колектив факультету захисту рослин, біотехнологій та екології). Вони з 1 жовтня отримають фінансування 670 000 грн. на 2017 р. за рахунок коштів загального фонду державного бюджету. Загалом виконання проектів завершується 31 серпня 2020 року з бюджетом майже 8 млн. грн.

     

     Катерина Тужик спрямує зусилля колективу на розробку трансформаційної стратегії державного регулювання інформаційного простору як соціально-економічного чинника національної безпеки України (бюджет проекту – 1 764 тис. грн.).

 


   

     Наталія Морозюк розроблятиме систему формування та реалізації лідерського потенціалу молоді об’єднаних територіальних громад України (бюджет проекту – 1 800 тис. грн.).

   

 

 

 

 

     Наталія Голембовська досліджуватиме наукові основи створення комплексу технологій виробництва продуктів для дитячого і дієтичного харчування (бюджет проекту – 1 350 тис. грн.).

 

 

 

 

    

 

     Алла Дудник з колективом розроблятиме ресурсоефективні режими вирощування овочевої продукції в тепличних комплексах (бюджет проекту – 1 800 тис. грн.).

 

 


   

 

     Наталія Нестерова здійснюватиме теоретично-експериментальне обґрунтування механізмів комплексної взаємодії фітотоксичних чинників на процеси, що зумовлюють продуктивність сільськогосподарських культур (бюджет проекту – 1 500 тис. грн.).

 

Вітаємо наших молодих переможців та

зичимо їм натхнення, реалізації запланованих ідей та інноваційних результатів!

Вікторія Самсонова,
начальник науково-організаційного відділу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook