Студенти агробіологи взяли участь у Дні європейських технологій

18 вересня 2017 року

15 вересня на запрошення компанії Euralis студенти агробіологічного факультету мали змогу відвідати День європейських технологій, який проводився поблизу міста Пирятин Полтавської області.

Студентів ознайомили з різними видами ґрунтообробної техніки компанії KUHN, в тому числі глибокорозпушувачами для знищення плужної підошви, наявність та правила визначення якої показали представники компанії.

Були продемонстровані гібриди соняшника, кукурудзи, сорти сорго та сої. В польових умовах можна було побачити відмінність, позитивні та негативні риси кожного гібрида, допущені помилки.

Спеціалісти компанії BASF представили системи захисту посівів кукурудзи і соняшника, було надано детальні рекомендації з покращення  стану посівів, продемонстровано технології Clearfield Plus, а також новинку на ринку України – регулятор росту Архітект.

 

Студенти чітко спостерігали закономірність в урожайності гібридів кукурудзи, залежно від групи стиглості, а також перспективи збільшення площ під сорго, завдяки його посухостійкості та зміні кліматичних умов на території країни.

 

Олександра Рябушева, Олег Загородній,

 студенти 3 курсу агробіологічного факультету.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook