Розширене засідання ректорату

28 серпня 2017, 9:00
Корпус № 3, ауд. 213

28 серпня 2017 р.                    Київ                             протокол № 7

Засідання відбудеться о 900 в ауд. 213 навчального корпусу № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про результати вступної кампанії 2017 року. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії, к.вет.н., доц. Шевчук Віктор Миколайович.
  2. Про підсумки роботи підготовчого відділення Університету в 2016-2017 н.р. та стан підготовки до набору слухачів у 2017-2018 н.р. Доповідає завідувач підготовчим відділенням, к.с.-г.н., доц. Багацька Оксана Михайлівна.
  3. Про готовність Університету до прийому студентів 1-го курсу та нового навчального року. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович, начальник навчальної частини, к.т.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна та директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.
  4. Про підготовку закладів харчування університету до нового навчального року. Доповідає директор служби закладів харчування Дубас Богдан Антонович.
  5. Про результати першого етапу конкурсу наукових проектів для молодих вчених. Доповідає начальник науково-дослідної частини, д.с.-г.н., професор Отченашко Володимир Віталійович.
  6. Про проведення Дня знань 1 вересня. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко Віталій Петрович.
  7. Про проведення засідання Вченої ради та нагородження працівників університету з нагоди Дня знань. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  8. Про план заходів на вересень. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  9. Різне.
     
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook