Виробнича практика магістрів спеціальності економічна кібернетика

13 липня 2017 року
 
Триває виробнича практика магістрів спеціальності економічна кібернетика. Під час практики студенти вивчають організацію діяльності підприємств, проводять аналіз виробничих процесів та досліджують можливість удосконалення бізнес-процесів підприємств.
Так, студенти Борис Михайло та Тарасенко Вероніка проходять практику в компанії MASMIUKRAINE”. Михайло досліджує використання пакетів R та їх конфліктів між собою в фреймворці Shiny при деплоїнгу на UbuntuLTS 14.04. Вероніка проводить маркетингові дослідження для компанії, проводить економічний аналіз та інфографіку.
 
 
 
Студентка Мудрук Тетяна проходить практику на підприємстві «Linea 12/ets», де поглиблює свої знання з комплексного розв’язання професійних задач у галузі науково-дослідної, виробничої та комерційної діяльності з використанням економіко-математичних методів, програмних засобів, інформаційних систем та технологій.
Студентка Якубчук Катерина проходить практику на підприємстві ТОВ «АЗБУКА ПРОДУКТІВ», де проводить фінансовий аналіз підприємства.
 
 
 
Мягков Владислав проходить практику на приватному підприємстві «Омнібус Н», де досліджує логістичні процеси на підприємстві.
 Довгалюк Людмила проходить практику у ПрАТ «Київобленерго», де досліджує процеси взаємодії компанії із клієнтами.
 Магістр Столярчук Оксана на підприємстві «ЕЛ.БІ.АЙ» розробляє та підключає «павуки» для збору статей та новин з інтернет-джерел, адмініструє персональні кабінети клієнтів.
 

Болілий Сергій у компанії «ExponentialInteractive» тестує новий функціонал корпоративного сайту, проводить UIandUX тестування, деплоїнг, створення репортів. Також Сергій проводить «дейлі мітінги».
 Студентка Марчак А. проходить практику в АТ "Ощадбанк", де проводить підтримку документообігу між структурними підрозділами Банку.
 
 
 
 
 

Доцент кафедри економічної кібернетики

Негрей Марина Володимирівна.

 
 

      

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook