ІV Національна координаційна нарада з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження

6 липня 2017 року
м. Київ

 ІV Національна координаційна нарада з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) у співпраці з Міністерством внутрішніх справ України, Державним агентством України з управління зоною відчуження, Лісовою Службою США та іншими зацікавленими відомствами координує заходи спрямовані на удосконалення охорони лісів від пожеж у зоні відчуження. Дана робота здійснюється в межах реалізації проекту технічної допомоги Лісової Служби США в Україні та доручень Кабінету Міністрів України № 31631/1/1-16 від 08.09.2016 року та № 2233/1/1-17 від 30.01.2017 року.
У межах цієї співпраці 6-7 липня 2017 р. планується проведення IV Національної міжвідомчої координаційної наради з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження.

 


Метою наради є обговорення проекту спільного наказу Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства екології та природних ресурсів України щодо затвердження «Інструкції про організацію гасіння пожеж підрозділами служби державної охорони природно-заповідного фонду, оперативно-рятувальної служби цивільного захисту та постійних лісокористувачів в природних екосистемах Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника»

Проект наказу про взаємодію під час гасіння лісових пожеж

Таблиця зауважень

Програма наради

Фото можна переглянути за посиланням - https://drive.google.com/open?id=0B-sqmXgPxj0KNzY5eGFyV1JNMWM

 

Співробітник Регіонального Східноєвропейського
центру моніторингу пожеж - О. Сошенський

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook