V Міжнародна науково-практична конференція “ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ 2017».

22 червня 2017 року

 Науковці кафедри економічної кібернетики прийняли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції “ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ 2017».

 Конференція відбулася 22 червня 2017 року на базі факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України.
На пленарних сесіях «Агромоніторинг: стан та перспективи наукових досліджень»  та «Інноваційні рішення в агромоніторингу» був розглянутий широкий спектр питань, а саме: «Застосування сучасних ІТ та даних ДЗЗ для моніторингу, попередження та гасіння природних пожеж в Україні», «Система дистанційного моніторингу рослинних насаджень для раціонального використання добрив», «Сучасний агромоніторинг на основі «великих даних»: хмарні обчислення та глибинне навчання» та інші.
Широку увагу привернула тема: «Моніторинг екологічного забруднення Київської області побутовими та промисловими відходами», спікером якої був доктор економічних наук, професор Андрій Скрипник.
 
Робота конференції продовжилась у секціях, де проблеми, що були висвітлені на пленарних сесіях, були обговорені більш детально, а також продемонстровано результати досліджень і розробок за напрямами: 
- Моделі, методи та інформаціні технології в економіці
- Комп'ютерні системи і мережі
- Технології обробки даних та розробки програмних систем
- Автоматизація біотехнологічних об’єктів
-  Інформаційно-комунікаційні технології в поширенні знань 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook