Ректорат: готуємося до випуску та вступної кампанії

19 червня 2017 року

     19 червня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зауважив, що протягом останніх місяців університет розгорнув активну рекламну кампанію в засобах масової інформації: відбулися трансляції проморолика в ефірах одинадцяти обласних телеканалів, на 5 каналі, а вчора показаний репортаж на Першому національному телеканалі про перемогу чоловічої і жіночої збірних університету з перетягування канату. Профорієнтаційна робота, яка ведеться ННІ, факультетами, кафедрами, викладачами, не повинна зупинятися.
     Також, зазначив Станіслав Ніколаєнко, в університеті завершується навчальний рік, йдуть державні іспити, захисти дипломних проектів. Спілкування з випускниками засвідчило, що мало хто з них переймається працевлаштуванням. Студенти мають звертати увагу на це, шукати майбутнє місце роботи з перших курсів навчання.

     Ректор зупинився і на виконавській дисципліні. Будуть внесені зміни в методи роботи, оскільки принцип рівнонапруженості, синергетичного ефекту, закладений в програмі розвитку «Голосіївська ініціатива - 2020», на деяких ННІ та факультетах не працює. Щомісячно на спеціальних нарадах будуть розглядатися питання стратегічного розгляду кожного структурного підрозділу.

     Поточний тиждень буде насиченим на події: розширене засідання ректорату, вченої ради, нарада із завідуючими лабораторій, міжнародні дні поля тощо. Проекти порядків денних вже опубліковані на офіційному сайті.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про хід підготовки до нового навчального року. Сьогодні завершилося впорядкування навчально-методичних матеріалів на кафедрах і стартує їх перевірка навчальним відділом. На серпень запланована перевірка готовності матеріальної бази. 22-23 червня пройдуть випуски на всіх факультетах і ННІ.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про відбір чотирьох студентів факультетів захисту рослин, біотехнології та екології та агробіологічного на навчання у Франції в рамках програми ERASMUS+. Фінансово-економічна служба сконцентрована на реалізації плану збільшення надходжень.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно доповів про ремонти. Отже, на 99% готовий дах на гуртожитку №9, завезено і йде монтаж всіх вікон у корпусі №2, завершальні роботи тривають в аудиторії 45 корпусу №1.

 

     Завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов повідомив про початок військово-польових зборів, який запланований на 30 червня і проходитиме на полігоні в Гончарівську.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про проведену оптимізацію штатів, перевірку виконання науково-дослідних робіт, підготовку до опалювального сезону.

 

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – проаналізувати підсумки екзаменаційної сесії, готовність до вступної кампанії. Директору студмістечка Сергію Стецюку та головному інженеру Олегу Самсонюку доручено підготувати та провести нараду щодо виконання плану ремонтів у гуртожитках та корпусах.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook