Факультет тваринництва та водних біоресурсів – Білоруська державна сільськогосподарська академія: результати і перспективи співпраці

8 червня 2017 року

 1-2 червня науково-педагогічні працівники та студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів взяли участь у роботі ХХ міжнародної науково-практичної і ХХ міжнародної студентської наукової конференцій «Актуальні проблеми інтенсивного розвитку тваринництва», що відбулися в Білоруській сільськогосподарській академії (м. Горки, Могилевська обл.). Зі змістовними доповідями за результатами власних досліджень на цих конференціях виступило семеро викладачів та четверо студентів нашого університету. Із шести дипломів, призначених для нагородження переможців студентської наукової конференції, половину вибороли студенти НУБіП України Даниїл Полковников (перше місце), Людмила Дмитрієва та Юлія Ковнер (третє місце). 

     Учасники конференції ознайомилися з роботою навчальних лабораторій, ботанічного саду, школи-ферми, індустріального рибогосподарського комплексу, з умовами проживання в гуртожитках тощо. Білоруські колеги висловили бажання пройти стажування на навчальній пасіці нашого університету, ознайомитись з досвідом роботи стайні та іподрому, методиками ДНК-технологічних та інших спеціальних досліджень у тваринництві в обмін на надання нашим студентам можливості під час виробничої практики опанувати основні виробничі процеси з інкубації ікри та вирощування райдужної форелі з використанням установок замкнутого водопостачання. 

Микола Сахацький,
завідувач кафедри біології тварин

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook