Європейська науково-промислова палата нагородила українського вченого

1 червня 2017, 23:22
НУБіП України

   Відділ освіти і науки Європейської науково-промислової палати нагородив дипломом якості та Золотою медаллю Шостака Анатолія Вікторовича - доцента кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту, професора із спеціальності «Соціологія управління» Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ось лист, що надійшов на адресу університету у кінці минулого року:

    Коротка довідка. Європейська науково-промислова палата була створена в липні 1992 року і зареєстрована в Європі (Reg № 97740640582) як некомерційна, не політична асоціація, метою якої є зміцнення міжнародних наукових, культурних і економічних зв'язків. ЄНПП активно взаємодіє з провідними освітніми, науковими і виробничими центрами, Європейськими торгово-промисловими палатами, асоціаціями малих і середніх підприємств. В Україні та країнах СНД, ЄНПП діє в рамках міждержавних угод і сприяє зміцненню співробітництва з основними напрямками, визначеними цими угодами.

   Європейська науково-промислова палата нагороджує медалями кращих громадян незалежно від країни проживання, національності та віросповідання. Основним критерієм є високий професіоналізм лауреата і його саме відповідальне ставлення до роботи і суспільства. Європалата також нагороджує установи вищої якості спеціальним дипломом (diploma di merito) а також дипломом із золотою медаллю. Для того щоб отримати диплом, необхідно бути номінованим принаймі однією з відомих у Європі провідних установ. Диплом з медаллю є однією з найпрестижніших європейських нагород.

  

 І ось, після кількамісячних формальностей, пов’язаних з процедурними питаннями, відбулося вручення нагород. На засіданні Вченої ради університету 24 травня 2017 року, ректор С. Ніколаєнко урочисто вручив А. Шостаку диплом Di Merito (За Заслуги), Європейську Золоту медаль та дипломатичний паспорт Європалати.

 

   Вручаючи нагороди, ректор зазначив, що це великий успіх і міжнародне визнання НУБіП і побажав Анатолію Вікторовичу подальших творчих здобутків у розвитку та зміцненні міжнародних зв'язків та поглибленню співпраці з европейськими колегами.

доктор ветеринарних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України,

професор, директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Дмитро Адамович


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook