Співпраця з роботодавцями

    Співпраця з роботодавцями розпочинається з практичної підготовки студентів спеціальності 207 - "Водні біоресурси та аквакультура". Закріплення здобутих теоретичних знань та отримання практичних навиків за фахом здійснюється на передових сучасних підприємствах рибогосподарського профілю під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічного персоналу кафедри та фахівців підприємств.
      До таких підприємств та організацій відносяться ПП СГП НВФ "Бестер", ПрАТ "Чергініврибгосп", ПрАТ "ДП Уланіврибгосп", ДГ ІРГ НААН України "Нивка" та "Великий Любінь", ТОВ "Рибне господарство "Меркурій", ДП "Іркліївський розплідник рослиноїдних риб", ДП "Укрриба", ПАТ "Донрибкомбінат", ПрАТ "Сквирасільрибгосп", ТОВ "Фортуна - XXI століття", ТОВ "Рибальський рай", Дніпровський осетровий виробничо-експериментальний завод ім. С.Т. Артющика тощо.
    При проходжені практики студенти отримують грунтовну практичну підготовку, вчаться працювати в команді на спільний результат, знайомляться з потенційними роботодавцями.
      Як праклад тісної співпраці кафедри аквакультури з роботодавцями для наших випускників є співробітництво між факультетом тваринництва та водних біоресурсів та ПП СГП НВФ "Бестер" (директор - канд. соціол. наук Яременко Юрій Федорович) та Державним агенством рибного господарства України. З цими структурами укладено договір про співпрацю у сфері підготовки професійних кадрів для рибної галузі, у проведені наукових досліджень за тематиками науково-дослідних робіт кафедри аквакультури. На даний час тут працевлаштовано 5 випускників кафедри аквакультури, крім того щороку проходять практику до 10 студентів ОС "Бакалавр" та "Магістр", проводяться наукові дослідження аспіратнів кафедри.  
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook