Відбулося чергове засідання вченої ради факультету

22 травня 2017, 13:15
аудиторія № 311 навчальний корпус № 10

   22 травня на факультеті аграрного менеджменту відбулося чергове засідання вченої ради.  Серед питань порядку денного було розглянуто звіти завідувачів кафедр факультету щодо проведеної профорієнтаційної роботи науково-педагогічними працівниками в квітні місяці та план профорієнтаційних заходів на червень.

   Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професор Ярослава Ларіна прозвітувала про якість підготовки студентів, виховну та наукову роботу на кафедрі.

   Про міжнародну діяльність на факультеті в контексті Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020 доповіла доцент Олена Ковтун.

   Директор НДІ економіки і менеджменту, професор Микола Талавиря проінформував членів вченої ради про виконання тем проектів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

 

   Важливим питанням порядку денного стала рекомендація на заміщення посад науково-педагогічних працівників факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Відповідно до оголошеного конкурсу на засіданні вченої ради були розглянуті кандидатури  на посади завідувачів кафедр, професорів, доцентів та старших викладачів. За результатами таємного голосування всі науково-педагогічні працівники, які подавали документи на заміщення посад були одноголосно рекомендовані рішенням вченої ради факультету.

   У різному декан Анатолій Остапчук проінформував членів вченої ради про підготовку до святкування  Дня університету.

   Також були розглянуті питання рекомендації до друку монографій та навчально-методичних матеріалів.

 

 

Секретар вченої ради Л. Карпенко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook