Запрошуємо до співпраці!

Національний університет біоресурсів і природокористування України, маючи широкі міжнародні зв’язки та налагоджені стосунки з понад сотнею провідних світових університетів, має честь презентувати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

До навчання за згаданою спеціальністю запрошуються бажаючі стати висококваліфікованими фахівцями в розрізі налагодження, розвитку та виведення на новий рівень ділових зв’язків і комунікацій поміж різними за своєю структурою і функціональними навантаженнями суб’єктами міжнародних відносин та права.

Гуманітарно-педагогічний факультет, на базі якого відбувається підготовка фахівців-міжнародників, володіє високим професійним потенціалом професорсько-викладацького складу, забезпечує відмінні умови для опанування кількома іноземними мовами, фаховими знаннями і навичками.

До послуг студентів в стінах університету також створені сприятливі умови для індивідуального розвитку, зокрема участі в самодіяльних і професійних художніх колективах, реалізації різноманітних хобі, заняття фізкультурою і спортом.

 

Перейти на сторінку кафедри

 


Народний театр «Березіль»
Народний театр «Березіль»
Баскетбол
Баскетбол
Баскетбол
Волейбол
Волейбол
Карате
Карате
Карате
Спортивне орієнтування
Спортивне орієнтування
Спортивна аеробіка
Шахи
Шашки
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook