Пошук спільних напрямів наукових досліджень з Варшавським університетом наук про життя

14 квітня 2017 року

     У рамках договору про співпрацю між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Варшавським університетом наук про життя (SGGW) 30 березня 2017 року відбулася зустріч науково-педагогічних працівників кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання (ЕМіЕЕО) та науковців факультету технології виробництва.


     Завідувач кафедри ЕМіЕЕО Жильцов А.В. та старший викладач Березюк А.О. вели розмову з деканом факультету професором Томашем Нуреком (Tomasz Nurek) та професором кафедри основ інженерії Шимоном Гловацкі (Szymon Głowacki) і Веронікою Базиляк (Weronika Bazylak). Результатом перемовин стала попередня домовленість про розвиток спільного напряму досліджень, що пов’язані із застосуванням електричного нагріву в технологічних процесах сушіння сільськогосподарської продукції та біомаси, які входять в коло наукових інтересів обох кафедр.


     Польським колегам було запропоновано провадити напрям, пов’язаний із застосуванням саме індукційного нагріву, який вже тривалий час розвивається на кафедрі електричних машин і експлуатації електрообладнання сумісно з відділом електромагнітних систем Інституту електродинаміки НАН України. Зараз проводиться робота з написання спільних публікацій за темою досліджень, а також підготовка матеріалів для участі в наукових проектах.

Андрій Жильцов,
завідувач кафедри
електричних машин і експлуатації
електрообладнання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook