Студенти –автоматники на 83-ій міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів “НАУКОВІ ЗДОБУТКИ МОЛОДІ -ВИРІШЕННЮ ПРОБЛЕМ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДСТВА У XXI СТОЛІТТІ”

7 квітня 2017 року

   Без активної участі в науково-дослідницькій роботі студентам непросто стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці. Пояснення цьому просте - якісна університетська освіта нині ґрунтується не стільки на засвоєнні студентами готових знань, скільки на їх участі в отриманні нових. Тому, коли студент виїжджає з доповідями в інші вищі навчальні заклади, беручи участь у всеукраїнських і навіть міжнародних конференціях, отримані навички стають фундаментом для виходу на більш високий кваліфікаційний рівень.


   5-6 квітня 2017 р. студенти магістерської програми кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка Богдан Пустовар та Олександр Тимощук під керівництвом доцента Заєць Наталії Анатоліївни взяли участь у 83-ій міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті”, що проходила в Національному університеті харчових технологій (секція «Інноваційні рішення для інтегрованих автоматизованих систем управління», тут із науковими доповідями виступали студенти програм підготовки бакалаврів і магістрів, аспіранти). Особливу увагу учасники конференції приділили інноваційним рішенням, у тому числі стосовно нових методів синтезу інтегрованих автоматизованих систем. Значну зацікавленість аудиторії викликала доповідь студента магістратури першого року навчання Олександра Тимощука про створення та особливості функціонування автоматизованої системи управління процесами очищення і знешкодження промислових стічних вод.

Проте за результатами оцінки виступу учасників конференції перше місце отримав Богдан Пустовар із доповіддю «Системи керування та моделювання процесу вирощування печериць» у секції «Інноваційні рішення для інтегрованих автоматизованих систем управління». Тож вітаємо переможця!


Всім студентам-учасникам конференції кафедра бажає не зупинятись на досягнутому, а постійно навчаючись, і у першу чергу самостійно, неупинно досягати нових знань, котрі нині так потрібні для обслуговування передових технологій.

Доцент кафедри автоматизації та робототехнічних
систем імені академіка І.І.Мартиненка О.О.Опришко


Доповідає Богдан Пустовар
Доповідає Олександр Тимощук
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook