Магістри спеціалізації "Управління інноваційною діяльністю" відвідали Музей лікарських трав

1 квітня 2017, 10:34
НУБіП

 

 

 

 

 

29  березня 2017 року магістри 1 року навчання спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» у супроводі доцента кафедри менеджменту інноваційної діяльності Вишнівської Богдани Вікторівни відвідали музей лікарських трав, що знаходиться на території кафедри конярства і бджільництва Національного університету біоресурсів і природокористування України. Екскурсію для магістрів провів особисто завідувач лабораторією лікарських рослин Володимир Гаврилович Біленко.
 
 
В експозиції музею представлено матеріали, які розповідають про багатогранний світ лікарських рослин: пучечки засушених різноманітних трав, ягоди та плоди лікарських рослин, гербарії. Окремо представлені настоянки та витяжки з цілющих трав. Серед них можна виділити і такі, що тонізуючи впливають на людський організм. Серед них — золотий корінь, елеутерокок, заминиха, аралія, китайський лимонник і, звісно-ж, корінь женьшеню.
 
 
 
Магістри мали можливість познайомитись з лікарськими рослинами України. Володимир Гаврилович захопливе розповів про місця вирощування лікарських рослин, їх цілющі властивості, правила їх збору та зберігання.
 
 
Студентам, як майбутнім спеціалістам з інноваційної діяльності , було цікаво дізнатись про інноваційні методи використання лікарських рослин в Україні.
Богдана Вишнівська

доц. кафедри менеджменту інноваційної діяльності  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook