МУЗЕЙ НОВИН ОЧИМА ПЕРШОКУРСНИКІВ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

24 березня 2017 року

 

 

11 березня 2017 р. у «Мистецькому Арсеналі» (м. Київ) своїми емоціями ділилися 15 студентів юридичного факультету. Експонати музею вражали своєю неординарністю та новаторством, адже лиш тиждень тому  розпочав свою роботу перший в Україні Музей новин.

 

Група ПРАВ-1603 разом з куратором Наталією Романівною Поліщук відвідала 10 виставкових залів, які були представлені експозиціями про створення і вплив новин, вражаючими історіями журналістів і героями їх сюжетів, а також найбільш значущими артефактами незалежної України, зонами віртуальної реальності та інтерактивами. Виставка була наскільки багатогранною, що могла здивувати навіть найобізнаніших людей. Та й виставкою назвати це важко, оскільки то була наче капля іншої реальності, ковток свіжого повітря, яким хотілось дихати довше і ковтати його без меж. Складалось таке враження, ніби ти дійсно занурюєшся по вуха в ті події, переживаючи їх серцем та душею знову і знову. Дивовижністю були заполонені не лише наші очі, а й тіла.

 

Вони наче завмирали у тих моментах, які демонстрували нам тисячі потужних екранів. Не було жодного залу, в якому б ми не знайшли щось надзвичайно цікаве. Серед унікальних експонатів, представлених у музеї, були статуетки з «Євробачення» Джамали і Руслани, чемпіонський пояс за версією WBS Віталія Кличка, легендарний прапор, який Чорновіл зі своїми соратниками заносив до Верховної Ради 24 серпня 1991 року, чернетка Акта проголошення незалежності України з особистого архіву дисидента Левка Лук’яненка, «Кобзар», який літав у космос із Леонідом Каденюком, олімпійські медалі Лілії Подкопаєвої тощо.

 

 

Взагалі важко уявити, що є таке місце, яке б залишило байдужим яке-небудь покоління, не дало думкам спокою, а емоціям нейтральності. Наш доволі юний склад відвідувачів знайшов для себе багато цікавої інформації з історії нашої держави, переживши в тих стінах всі спалахи подій. Дякуємо за таку можливість бачити і розвивати себе не лише корисним, а й приємним. ДІЙСНО : ТСН вражає!

 

 

Дошка Євгенія,

староста групи Прав-1603

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook