Розпочато весняний цикл лекцій професора Хенка Доннерса (Нідерланди)

7 березня 2017, 12:10

28 лютого та 7 березня 2017 р. розпочато  весняний цикл лекцій доктора економічних наук Хенка Доннерса (Нідерланди) для студентів факультету аграрного менеджменту.

  

Представила студентам професора Доннерса завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту доктор економічних наук, професор, член-кореспонднт НАН України Лідія Шинкарук. Хендрікус Доннерс здобув освіту в університетах Тілбурга, Кельна, також закінчив Сорбонну. З 1977 року працював в Уряді Королівства Нідерландів. Понад 15 років бере участь у процесі імплементації українського законодавства у законодавче поле ЄС, працював радником Уряду України з питань оподаткування, брав участь у розробленні Податкового Кодексу України.  

     

Весняний цикл лекцій для майбутніх управлінців професор Доннерс присвятив питанням підвищення ефективності менеджменту. Наприкінці лекцій найбільш активні студенти одержали невеликі призи за відповіді на поставлені професором запитання.

 

Лекції Хенка Доннерса  дозволять розширити  світогляд  майбутніх управлінців та сприятимуть  підготовці сучасних фахівців з менеджменту.

 Т. Мостеньска, І.Барановська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook