Продовжуючи діалог: ректор Станіслав Ніколаєнко поспілкувався з керівництвом студорганізації та мешканцями гуртожитку №8

13 лютого 2017 року

     Діалог зі студентством цього дня знайшов своє продовження у неформальному спілкуванні ректора Станіслава Ніколаєнка з керівниками Студентської організації за чашкою кави, а також на зустрічі з мешканцями гуртожитку № 8. Саме туди завітав очільник вишу разом із проректорами Сергієм Квашею та Валерієм Іщенком. До речі, будучи студентом тоді ще Української сільськогосподарської академії, Станіслав Миколайович сам мешкав у одній із його кімнат. 

    

       Предметом зустрічі став заклик до спільного розуміння співпраці ректорату, адміністрації вишу та його студентства. Знаючи про те, що питання поліпшення соціально-побутових умов стоїть гостро, вивчається можливість будівництва нового гуртожитку, а то і двох з тим, аби вивільняти по черзі інші для проведення капітальних ремонтів. У планах спорудити за 11-им корпусом літній кінотеатр, а поруч з ним спортивний зал. А ще – критий спортзал біля другого гуртожитку. Багато чого зроблено для поліпшення матеріально-технічної бази вже у минулому році, багато іще належить виконати, зазначив ректор. Ураховуючи складну фінансову ситуацію і шалено зростаючі тарифи на комунальні послуги, очільник університету звернувся до студактиву з проханням і водночас вимогою заощаджувати енергоносії.

     Принагідно Станіслав Ніколаєнко подякував завідувачу Ользі Паламарчук за пророблену роботу та подарував мешканцям гуртожитку від імені ректорату новенький телевізор. Сергій Кваша закликав студентів підтримувати порядок у кімнатах та бути активними учасниками університетського життя: гарно навчатися, долучатися до спорту, художньої самодіяльності, науки, студентського самоврядування. Кожен має пам'ятати, що навчання в аудиторії є колективним, а отримані знання-індивідуальними. І те, якими вони будуть, – особиста справа кожного. Не останню роль у цьому відіграють комунікації між студентами у процесі залучення до соціально значущих видів діяльності. Умов для цього в університеті достатньо, від студентів потрібне лише бажання.

    

     Говорячи про ремонтні роботи конкретно в цьому гуртожитку, Валерій Іщенко запевнив, що вони й надалі продовжуватимуться. Із вагомих – заплановане перекриття даху.

    

     Ольга Паламарчук, її заступник Христина Клим, голова студради Ярослав Терещенко закликали студентів дбайливо ставитися до майна гуртожитку, дбати про чистоту і порядок, підтримувати лад. Бо ж на поточний рік поставили собі мету – мати хоча б третє місце у рейтингу гуртожитків НУБіП.

Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook