Ректорат: навчальний семестр розпочався організовано

6 лютого 2017 року

     6 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. За інформацією навчального відділу сьогодні після канікул до занять приступили близько 300 академічних груп. У цілому навчання розпочалося організовано. Проте удосконалення потребує розклад – багато лекційних аудиторій не задіяні на першій парі.

     Продовжив інформувати проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. До гуртожитків студмістечка заїхало майже шість тисяч студентів. Сантехнічні та інженерні системи в них перебувають в належному стані. Напружена ситуація тільки в гуртожитку №5, де через провину підрядника частково не працюють місця загального користування. Директор студмістечка Сергій Стецюк додав: протягом канікул в гуртожитках проведена дезінсекція та дератизація. На цьому тижні, зазначив проректор, завершуються звіти у відокремлених підрозділах, а служби, деканати і дирекції концентруватимуться на проведенні профорієнтаційної роботи.

     Голова профспілкової організації працівників Ростислав Тарасенко представив проект колективного договору, який буде розглядатися на конференції трудового колективу 22 лютого.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко традиційно доповів про хід ремонтних робіт по всім об’єктам та акцентував увагу на подоланні сьогоднішньої природньої стихії – снігопадом. Оперативне реагування на ситуацію дозволило вчасно очистити головні шляхи, які проходять територією університету.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на необхідності проведення планування закупівель на 2017 рік і повідомив, що цього тижня відбудеться підбиття підсумків реалізації програми енергозбереження в січні.

     На завершення ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Серед них Сергію Кваші – спільно з радником ректора Дмитром Войтюком запропонувати дизайн гербової зали в третьому корпусі, при проведенні профорієнтаційної роботи врахувати переможців спортивних змагань, які, в тому числі, навчаються у наших відокремлених підрозділах. Директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталію Коваленку – організувати діалог студентства з ректоратом 8 лютого. Проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку – провести нараду з харчування. Директору ННЦ міжнародної діяльності Олександру Лабенку – підготувати прийом міністра сільського господарства Чеської Республіки, який завітає до нас 16 лютого. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – організувати ректорський контроль успішності та зовнішнє оцінювання якості знань студентів.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook