Переможці Агродебатів знайомляться з особливостями навчання та організації сільськогосподарського виробництва в Німеччині

19 січня 2017 року

     З 17 по 22 січня на запрошення німецько-українського агрополітичного діалогу делегація університету у складі проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука, декана економічного факультету Анатолія Діброви, голови студентської організації Іллі Вакарчука, голови студентської організації економічного факультету Катерини Дювенжі, переможців агрополітичних дебатів Ігоря Дмитренка, Ольги Кухар, Романа Граба (усі представники юридичного факультету), а також представників Міносвіти, Мінагрополітики у рамках спеціалізованої поїздки проекту перебуває в Німеччині. 

 

Изображение

     У програмі візиту передбачено зустрічі з представниками університетів ім. Гумбольдта, університету Георга-Августа м. Гьотінгена, аграрного міністерства землі Бранденбург, відвідування виставки «Зелений тиждень».  

Изображение

     Окремо програмою передбачено зустрічі та розвиток співпраці між органами студентського самоврядування НУБіП та університетів Гумбольдта і м. Гьотінген. Лідери нашого студентського самоврядування запросили своїх колег на святкування дня університету який відбудеться 26 травня.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook