Агробіологи підвели підсумки захистів магістерських робіт

23 грудня 2016 року

      На засіданні вченої ради агробіологічного факультету підведено підсумки атестації студентів магістратури 2-го року навчання. 
     Протягом минулого тижня велась активна робота екзаменаційних комісій. За цей час було заслухано і оцінено 88 робіт за спеціальностями: агрономія, селекція і генетика сільськогосподарських культур, агрохімія і ґрунтознавство і плодоовочівництвоі виноградарство. В розрізі спеціальностей працювали чотири екзаменаційні комісії, які очолювали: завідувач відділом ентомології і фітопатології Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України, професор Саблук Василь Трохимович (спеціальності «Агрономія» і «Селекція і генетика с.-г. культур»), заступник директора ННЦ «Інститут землеробства НААН України» доктор с.-г. наук Ткаченко Микола Адамович (спеціальність агрохімія і ґрунтознавство) і завідувач кафедри садівництва НУБіП України, член кореспондент НААНУ, професор Кондратенко Тетяна Єгорівна (спеціальність «Плодоовочівництво і виноградарство»).

   

     Молоді фахівці під час захистів магістерських робіт показали високий рівень підготовки. Про це свідчать результати оцінювання доповідей магістрів. За звітами голів екзаменаційних комісій понад 50% робіт отримали найвищі оцінки, 42%   захищені на «добре». Необхідно особливо відмітити захисти лідерів курсу: переможця 2-го туру Всеукраїнської олімпіади з садівництва Олександри Крохіної, активіста студентської організації Івана Охрімчука та інших. 

     

     Не відставали від них і наші кращі спортсмени НУБіП України 2016 року, майстри спорту, члени збірної України бронзова призерка європейської першості з боксу Тетяна Петрович та бронзовий призер чемпіонату світу з хортингу Михайло Сятиня.

     

     

     

     Оглядаючись назад хочеться згадати всіх наших випускників, їх, часто непростий, студентський шлях і гарний фінальний акорд. Подякувати за їх участь в житті факультету і побажати міцного здоров’я, мирного неба, високих професійних злетів і особистого щастя.

Микола Іванюк,
заступник декана
агробіологічного факультету  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook