Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16 грудня 2016 року

На факультеті ветеринарної медицини 9–13 грудня 2016 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. До розгляду конкурсною комісією у складі голови комісії, директора НДІ ЗТ проф. Засєкіна Д. А. та членів комісії, заступників декана доц. Данілова В. Б., Жука Ю. В., в. о. зав. кафедри хірургії ім. І. О. Поваженка Малюка М. О., заступника директора НДІ ЗТ з студентської наукової роботи доц. Сердюкова Я. К. надійшло 18 робіт.

9 грудня комісія відібрала з них 11 кращих для заслуховування. Заслуховування відбулося 13 грудня у конференц-залі корпусу № 12.

За результатами заслуховування для участі в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт було відібрано роботи студентів Ярової Г. В. (тема – «Розробка комплексу діагностично-терапевтичних заходів при зумисних отруєннях собак»), Постоєнко Г. В. (тема – «Сучасні аспекти діагностики та хірургічного лікування котів з уролітіазом»), Коваленко А. А. (тема – «Особливості статевого циклу, методи корекції і профілактики гіперестрогенізму у фреток»). Роботи студентів Довбиш К. М., Орлової А. В., Карпенко А. А., Жиліної В. О. були відзначені на рівні факультету.

Я.К. Сердюков


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook