«Гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених» на 2018 рік

15 грудня 2016 року

Запити приймаються до 20 лютого 2017 року.

Для подання запиту на участь у  конкурсі необхідно:

  1. Зареєструватися на ресурсі contest.dffd.gov.ua (для учасників конкурсу, які раніше не брали участі у конкурсах ДФФД, або не є зареєстрованими на даному ресурсі). Реєстрація керівника та всіх виконавців проекту є обов’язкова.
  2. Заповнити он-лайн форму для конкурсу Ф75.
  3. Зберегти та роздрукувати форму запиту. Паперовий запит має повністю відповідати електронному запиту.

Перелік документів необхідних для оформлення запиту:

  1. Скріплений паперовий запит відповідно до заповненої електронної форми із титульним аркушем, що містить підпис керівника організації, мокру печатку та підписи всіх виконавців проекту (титульний аркуш формується автоматично після збереження файлу електронного запиту) – 2 примірники.
  2. Гарантійний лист підприємства (установи, організації), яке (яка) зобов’язується забезпечити проведення наукових досліджень (за зразком – contest.dffd.gov.ua – меню «Документи»).
  3. Довідка з місця роботи із зазначенням посади.
  4. Два примірники копій опублікованих молодим ученим наукових праць (крім монографій) за тематикою проекту (до п’яти найменувань), копії патентів та авторських свідоцтв.
  5. Завірені копії першої сторінки паспорта молодого ученого і сторінки паспорта, де позначена його прописка (реєстрація).
  6. Завірена копія диплома про присудження відповідного наукового ступеня.

Всі документи оформлюються  без файлів в паперову папку на зав’язках!

Подані проекти, що не відповідають правилам оформлення не будуть прийняті до розгляду

Всі запитання щодо участі у конкурсі, оформлення запитів, заповнення електронної форми можна поставити за телефоном – (044)246-39-29 або  електронною поштою – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.“>office@dffd.gov.ua.

З технічними питаннями необхідно звертатися до розробника системи за допомогою он-лайн форми звернення, що розміщена на ресурсіcontest.dffd.gov.ua– закладанка «Контакти» – «Технічні питання», або за посиланням: http://contest.dffd.gov.ua/node/14804

Умови конкурсу Ф75 – http://www.dffd.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=27&lang=ua

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook