Студентському туризму в НУБіП – 55 років

12 грудня 2016 року

     Вже 55 років, як кожну другу суботу грудня збираються випускники та студенти університетського клубу «Барс». Ювілейне святкування відбулось в студентській їдальні і цьогоріч 10 грудня.
     Розпочав свято студент 4 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, голова клубу Пузан Юрій, розказавши про діяльність клубу за 2015-2016 рік, подальші плани та маршрути походів.

     Студентка 4 курсу факультету інформаційних технологій, Царинник Софія розповіла про похід студентів на травневі свята по річках та каньйонах Криму та про поїздки в Молдову, Білорусь, Казахстан та Узбекистан. 
      Випускники університету Максим Буравльов та Ігор Омельченко розповіли про спелеологічні походи в вертикальних печерах Криму.

    Випускник лісогосподарського факультету 1988 року Ваколюк Валерій розповів про водні походи на катамаранах по річках України та Причорномор’ю.

Изображение

     Стретович Олександр, випускник економічного факультету, доцент, кандидат економічний наук, котрий ділився досвідом велопоходів по Європі, розповідав про поїздку в Непал, похід на Ельбрус та літній похід в Карпатах.
     Також з нагоди 55-річчя розвитку туризму та 50-річчя клубу туристів «Барс», НУБіП отримав подяку від Національної федерації спортивного туризму України.

ТК «Барс» запрошує всіх студентів, аспірантів та викладачів НУБіП.

     Слідкувати за новинами клубу можна в спільності в соцмережі:

https://vk.com/turclubbars 

Тарас Малаховський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook