ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ»

11 грудня 2016 року

 3 грудня 2016 року в Луцькому національному технічному університеті (організувала та провела кафедра обліку і аудиту) відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів, здобувачів і студентів «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу і контролю в умовах глобалізації економіки».

Конференцію відкрила завідувач кафедри, кандидат економічних наук, професор Ірина Садовська.

В доповіді вона зазначила, що конференція вже стала традицією в Луцькому національному технічному університеті. Цьогоріч вона набрала ще більших масштабів, адже стала доступною не лише для економічних спеціальностей, а й для технічних, особливо у сфері IT-галузі. Учасниками конференції стали понад 400 молодих науковців із провідних вищих навчальних закладів України, Білорусі, Болгарії, Казахстану, Росії, Польщі.
На конференцію запрошені і виступили з цікавими доповідями студенти другого, третього і п’ятого курсів економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Примітка: (зліво - направо) Ольховик Ольга Миколаївна, Панченко Катерина Михайлівна, Панічева Тетяна Ігорівна.

Засідання VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації економіки» традиційно відбулися у форматі пленарного засідання та засідань наукових секцій за ключовими доповідями.
Дипломами І ступеня нагороджені за:
кращу доповідь з напрямку досліджень: Проблеми обліку, контролю і аналізу: інституціональний аспект ‒ студентка 2 курсу напряму підготовки «Облік і аудит» НУБіП України Панічева Тетяна за доповідь «Аудит якості фінансової звітності відповідно досвіду Європейського Союзу» (науковий керівник д.е.н.,професор Калюга Є. В.);

  

за наполегливість і завзятість у дослідженні наукової проблеми ‒ студент 3 курсу напряму підготовки «Облік і аудит» НУБіП України Інклюд Валентин за доповідь «Класифікація та оцінка нематеріальних активів» (науковий керівник д.е.н.,професор Калюга Є. В.);
за лаконічність розв’язання наукової проблеми у номінації Стисле вираження думки ‒ студентка 2 курсу скороченого терміну навчання напряму підготовки «Облік і аудит» НУБіП України Панченко Катерина за доповідь «Сутність державних грантів та особливості їх застосування» (науковий керівник д.е.н., професор Калюга Є. В.).

за лідерські позиції у вирішенні науково-практичних питань у номінації Професіонал майбутнього ‒ магістр 1 року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» НУБіП України Ольховик Ольга за доповідь «Національна практика та міжнародний досвід обліку дебіторської заборгованості» (науковий керівник к.е.н., доцент Дерев’янко С. І.).
–Завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту, кандидат економічних наук, професор Ірина Садовська вручила дипломи першого ступеня чотирьом переможцям.

   

Майбутні науковці були відзначені почесними дипломами, а їх наукові керівники – подяками.

 

БАЖАЄМО НАШИМ МОЛОДИМ НАУКОВЦЯМ УСПІХУ, ТВОРЧОГО НАТХНЕННЯ ТА ПРОФЕСІЙНОГО І ОСОБИСТІСНОГО РОЗВИТКУ!!!

Підготувала : к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту Мельянкова Л.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook