Відбувся кандидатський іспит зі спеціальності «Теорія і методика виховання»

29 листопада 2016 року

     28.11.2016 р. представники кафедри педагогіки взяли участь у роботі комісії з прийому кандидатського іспиту зі спеціальності 13.00.07 – «Теорія і методика виховання». Проблеми виховання набувають все більшої ваги і значення у професійній підготовці майбутніх фахівців, оскільки від їх громадянської позиції, патріотизму, національної самосвідомості багато у чому залежить майбутнє України. Сьогодні кафедра має змогу готувати наукові кадри за вказаною спеціальністю.
    Комісію з прийому кандидатського іспиту очолює ректор університету, член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки Станіслав Миколайович Ніколаєнко. До складу комісії входять доктор педагогічних наук професор кафедри педагогіки Канішевська Любов Вікторівна (13.00.07 – «Теорія і методика виховання»), доктор педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, Сопівник Ірина Віталіївна (13.00.07 – «Теорія і методика виховання»), доктор педагогічних наук, завідувач кафедри педагогіки Сопівник Руслан Васильович – (13.00.07 – «Теорія і методика виховання»).
   За наказом ректора іспит зі спеціальності складали здобувачі наукових ступенів Кушнір Антоніна Олександрівна та Пекач Катерина Афанасіївна.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook