Ректор університету Станіслав Ніколаєнко відвідав відкрите заняття на економічному факультеті

25 листопада 2016 року

     В університеті послідовно здійснюється лінія на підвищення якості освіти, поглиблення наукового пошуку. Протягом листопада відбулася низка відкритих лабораторно-практичних занять зі спеціальностей та відкритих лекцій. Згідно з наказом ректора відкриті заняття пройдуть на всіх 127 кафедрах університету.

     У рамках підготовки до засідання вченої ради ректор Станіслав Ніколаєнко відвідав лекцію доктора економічних наук, професора Євгенії Василівни Калюги. Темою лекції були «Облікові регістри та форми ведення бухгалтерського обліку», яка читалася для трьох груп другокурсників економічного факультету.

     Професор Калюга зупинилася на кількох питаннях – формах ведення бухгалтерського обліку, облікових регістрах, способах виправлення помилок в засобах обліку тощо. Лектор продемонструвала високий рівень компетентності, знання матеріалу. На лекції вправно і активно використовувалася електронна презентація, а також методичні розробки, які були у кожного студента.

     Студенти перед початком лекції мали лекційні матеріали, а також роздруківки із зазначеної теми. Частина молоді була попередньо ознайомлена зі змістом, що дозволяло лектору впевнено викладати матеріал.

     В обговоренні лекції доктор педагогічних наук Станіслав Ніколаєнко та доктор економічних наук Анатолій Діброва високо оцінили роботу лектора. Разом з тим вони виказали ряд побажань, зокрема щодо методики викладання, актуалізації опорних знань, встановлення більш тісного діалогу зі студентами, залучення їх до дискусії.

     Розмова зі студентами підтвердила, що їм подобається як вкладається теорія та практика, вони з зацікавленістю ставляться до здобуття знань.

Валентин Обрамбальський 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook