Удосконалюємо практичні знання.

4 листопада 2016, 17:08

    Ефективне поліпшення поголів’я молочних порід великої рогатої худоби не може бути досягнуто без використання сучасних методів оцінки тварин. Одним з найбільш поширених інструментів селекційної роботи є лінійна оцінка корів, яка проводиться в усіх племінної господарствах і дає змогу відібрати кращих за типом тварин. 

    З метою поглибленого вивчення сучасних методів оцінки молочних корів магістр 1 року навчання факультету тваринництва та водних біоресурсів Матвєєв Михайло взяв участь в роботі семінару-навчання «Експертна оцінка екстер’єру молочної худоби», який проводився Інститутом розведення та генетики тварин імені М. В. Зубця НААН України з 31 жовтня до 2 листопада 2016 року на базі ДП «ДГ Христинівське». 

   Організатором та безпосереднім керівником семінару виступав заступник директора з наукової роботи Інституту розведення та генетики тварин імені М. В. Зубця НААН України професор Ю.П.Полупан.

   Слухачі семінару були ознайомлені з принципами оцінки молочної худоби за рекомендаціями ICAR, а також самі провели оцінку окремих тварин. Всі учасники заходу отримали Свідоцтва експерт-бонітера.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook