Наш випускник Максим Мужанов – справжній військовий і патріот

3 листопада 2016 року

На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов подячний лист від командування Донецького прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Саме в цьому підрозділі проходить нині службу випускник 2014 року факультету аграрного менеджменту лейтенант Максим Мужанов.

«У непростий для нашої країни час молодий офіцер, випускник кафедри військової підготовки НУБіП добровольцем пішов захищати рідну землю від російського агресора. У неодноразових відрядженнях, будучи військовослужбовцем Харківського прикордонного загону, він брав безпосередню участь у проведенні АТО на ділянці відповідальності Краматорського та Луганського прикордонних загонів. Після чого добровільно продовжив службу в Донецькому прикордонному загоні, де й служить по теперішній час: бере безпосередню участь у боротьбі з нелегальними збройними формуваннями та незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування.
 
Лейтенант Мужанов зарекомендував себе виключно з позитивного боку. Він - приклад мужності та героїзму для всіх військовослужбовців мобільної прикордонної застави «Маріуполь». Жодного разу не схибив і не підвів своїх товаришів та командування прикордонного загону. 
 
В умовах проведення антитерористичної операції вихованець Вашого вищого навчального закладу самовіддано служить Батьківщині, українському народу. Його патріотизм і відданість обов’язку заслуговують поваги. Не словом, а ділом довів, що є воїном - захисником, справжнім офіцером- прикордонником.
 
Командування Донецького прикордонного загону висловлює Вам щиру вдячність за високий рівень професійної і патріотичної підготовки молодого офіцера, отриманих за час навчання на кафедрі військової підготовки НУБіП.
 
І.М. Чорнопіщук,
начальник Донецького прикордонного загону»
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook