Магістри 2-го року навчання відвідали семінар «Представлення результатів досліджень засобами ІКТ та порядок заходів із запобігання академічному плагіату».

20 жовтня 2016 року
НУБіП України

 

     18 жовтня 2016 року відбувся семінар для магістрів 2-го року навчання «Представлення результатів досліджень засобами ІКТ та порядок заходів із запобігання академічному плагіату». Метою семінару було підвищення якості підготовки магістерських робіт та запобігання плагіату. 

У роботі семінару взяли участь слухачі ОС "Магістр" спеціальності "Управління інноваціною діяльністю".

Перед магістрами виступили: начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Олена Кузьмінська, відповідальний за впровадження системи Unplag в навчально-методичний процес університету Дмитро Касаткін.

 

     Мова йшла й про вимоги до атестації студентів, а саме за яких умов та в які терміни проходитиме попередній захист магістерських робіт на випускових кафедрах, а також викладено порядок заходів, які передуватимуть цьому з метою якісної підготовки випускників. Доповідач закцентувала увагу присутніх й на формі проведення загальноуніверситетської конференції для представлення магістрами 2-го р.н. результатів своїх досліджень, яка відбудеться 2-4 листопада на базі факультетів та ННІ.

        В ході доповіді студенти виявили цікавість до цієї системи, порядку визначення плагіату та які заходи передбачені у «Положенні про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, дисертаційних, магістерських, бакалаврських та інших робіт на наявність плагіату у НУБіП України» у разі виявлення академічного плагіату.

     Докладну інформацію можна одержати з презентацій доповідачів:

    Використання ІКТ у процесі підготовки та представлення результатів магістерського дослідження  (https://goo.gl/eJ7TjE  

доц. кафедри менеджменту інноваціної діяльності

Б.Вишнівська

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook