На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато цикл лекцій професора Хенка Доннерса (Нідерланди)

19 жовтня 2016, 12:00
Факультет аграрного менеджменту

За ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту 19 жовтня 2016 р. відбулась лекція доктора економічних наук Хенка Доннерса (Нідерланди) для студентів факультету аграрного менеджменту на тему «Як стати успішним менеджером». Професора Доннерса представила студентам завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту доктор економічних наук, професор, член-кореспонднт НАН України Лідія Василівна Шинкарук. Цією лекцією Х. Доннерс розпочав цикл лекцій для майбутніх управлінців. Студенти мали можливість поставити професору Доннерсу запитання. Наприкінці лекції найбільш активні студенти одержали невеликі призи за відповіді на поставлені Хенком Доннерсом запитання.

 

    

Цикл лекцій, які Хенк Доннерс планує прочитати для студентів та викладачів нашого університету, дозволять поглибити розуміння процесу управління,  визначити можливості до саморозвитку та самовдосконалення через виховання  лідерських якостей, ефективного використання часу, кращого розуміння управлінської праці, розширити світогляд майбутніх управлінців та сприятимуть  підготовці сучасних фахівців з менеджменту.

 

     

Досвід професора у питаннях імплементації українського законодавства у законодавче поле ЄС дозволить краще зрозуміти процеси євроінтеграції.

 

  

  

д.е.н., професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Мостенська Т. Л.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook