Семеренко Дарія впевнено налаштована на здобуття магістерського рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Нутриціологія» в НУБіП України

 

     — Розкажіть коротко про себе.

— Мене звати Семеренко Дарія, мені 35 років і я вже маю вищу освіту, але це не зупине мене і я хочу отримати другу.

      — Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

— Із соціальної мережі Фейсбук. Побачила новину від групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК про запрошення на навчання.

    —  Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

- Вже кілька років я вивчаю інформацію про нутрицевтичний склад їжі і вплив тих чи інших продуктів на організм людини. Я маю кілька хронічних захворювань і саме раціональний підхід до їжі і додатковий прийом нутрицевтиків допомагає мені коригувати мій стан.

З кожним днем я більше і більше дізнаюсь про корисні складові харчових продуктів, про їх профілактично-лікувальні властивості. Це лише вражає і захоплює.

Тепер я вирішила, що хоббі має стати моєю професією! Тому я на порозі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України в очікуванні нових знань.

Впевнена, що за час навчання дізнаюсь багато цікавого і зможу використовувати цю інформацію в подальшій професійній діяльності.

 — Дякую Вам, Дарино, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей!

 Розмову вела
Наталія Слободянюк, заступник декана
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів