Ілля Злобін: обираю факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»

 

Багато чого не зробиш, поки не вивчишся.

 Але багато треба зробити, щоб навчитись.

Конфуцій

 

       — Вітаю, Ілля, розкажіть трішки про себе та про свій вибір фаху?

— На сучасному етапі розвитку суспільства все більше людей прагнуть зрозуміти процеси, пов'язані з харчуванням, та створенням якісних  і безпечних продуктів.

Мене звати Ілля Злобін, і я хочу розповісти вам про свою мотивацію вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України та обрати факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, спеціальність 175 «Інформаційно-вимірювальні технології», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».

Мій шлях у галузі інформаційних технологій розпочався зі вступу до коледжу інформаційних систем і технологій, де я отримав фундаментальні знання з прикладного програмування. Після успішного завершення коледжу, я вирішив продовжити свою освіту на факультеті інформаційних технологій Національного Університету імені Т.Г Шевченка.

Протягом своєї освіти я розвивався як розробник і отримав цінний досвід у створенні різноманітних веб-сайтів. Завдяки цим знанням і навичкам я мав можливість брати участь у проектах, які змінюють спосіб, яким ми спілкуємося та взаємодіємо в онлайн-середовищі. Проте, з часом я зрозумів, що хочу зробити свій внесок в іншу сферу − харчову промисловість та управління якістю.

   —  Чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Харчова промисловість є однією з найважливіших галузей, оскільки люди все більше звертають увагу на якість та безпеку харчових продуктів

Все більша увага суспільства приділяється якості та безпечності харчових продуктів, харчування це в свою чергу створює потребу в розробці інноваційних технологій в галузі харчової промисловості та звичайно ж в розробці нормативних документів, систем менеджменту якості.  

Переконаний, що це галузь, в якій я можу внести значний внесок і зробити позитивну зміну. Моє зацікавлення полягає у вивченні процесів створення нормативного забезпечення та контролю якості продуктів, включаючи стандартизацію та сертифікацію.

Обираючи Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, я розумію, що отримаю відмінну освіту в цій галузі. Цей факультет пропонує широкий спектр цікавих дисциплін та практичних занять, спрямованих на формування професіоналізму в галузі харчових технологій, якості продукції, стандартизації та сертифікації.

 

—  Чи вважаєте ви обраний напрям перспективним?

Світовий та вітчизняний ринок вже сьогодні сильно потребує спеціальностей, які були орієнтовані на якість та безпечність продукції, на стандартизацію, сертифікацію та метрологію і з часом попит зростатиме. Дана професія безперечно є перспективною і допомагає брати активну участь в управлінні своїм професійним життям, постійно опановувати нові навички та адаптуватись до постійних змін та нових викликів, формує фахівця, який апелює практичними і теоретичними знаннями.

Я впевнений, що за допомогою отримання якісної освіти на факультеті, я зможу розкрити свій потенціал та впливати на створення інноваційних технологій у різних галузях нашої країни.

      —  Дякую Вам за цікаву розмову і до зустрічі в аудиторіях нашої Alma Mater!

  Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD
заступник декана з виховної роботи