Факультет аграрного менеджменту завершує підготовку аудиторного фонду до нового навчального року

25 серпня 2016 року

       На факультеті аграрного менеджменту завершилась підготовка до нового навчального року. Зусиллями адміністрації факультету, членів ради роботодавців , а також студентів, було відремонтовано та оновлено навчальні аудиторії 309 і 311. За підтримки Генерального директора Індустріальної Молочної Компанії Алекса Ліссітси повністю відремонтовано 233 лекційну аудиторію корпусу № 10.

         Студенти активно приймали участь в ремонті аудиторій від самого початку до повної готовності. Першими відвідувачами стали молоді викладачі, для яких було проведено науково-методичний семінар «Школа молодого педагога».

         Оновлена аудиторія має естетичний вигляд та обладнана сучасним мультимедійним супроводом, а отже студентам буде приємно там навчатися.

          Від імені студентів вітаємо всіх з початком навчального року, бажаємо натхнення, успіхів та нових вражень. Особливо хочемо привітати наших першокурсників з новим етапом в їхньому житті, адже саме на зараз для них відкриваються нові можливості. Тож бажаємо вам знайти справжніх друзів, отримувати хороший досвід, а найголовніше – позитивні емоції від студентського життя.

А викладачам – терпіння, гарного настрою і старанних студентів!

студентки ФАМ   Войцех К.Р., 3 курс 6 група

Міняйло В.М.,  3 курс 7 група

Войтко Б.О., 4 курс 6 група

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook