«Школа першокурсника» – майбутнім менеджерам

9 серпня 2016 року

     9 серпня 2016 року. Продовжує працювати «Школа першокурсника». Сьогодні настав день для нового студентського поповнення факультету аграрного менеджменту. Перед першокурсниками виступили ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який розповідав про можливості, що відкриваються перед університетською молоддю, та зусилля колективу, аби їй з перших кроків навчання жилося впевненіше в моральному і комфортніше в побутовому плані, а також викладачі і науковці факультету, керівники студентських профспілки і самоврядування.

     Серед присутніх було й чимало батьків. Їх цікавили не стільки перспективи навчання дітей, а в першу чергу, більш буденні речі – де і як вони житимуть та харчуватимуться, як проводитимуть дозвілля тощо. Лідія Міщанин, наприклад, приїхала з сином Ігорем з села Бесідки Ставищанського району Київщини. Говорить, що виш для навчання обирали разом, велику роль відіграли в цьому і позитивні відгуки знайомих.

     Як свідчить досвід минулих років, такі «Школи першокурсника» доволі ефективні і допомагають новому студентському поповненню краще освоїтися в університеті, який віднині стає їхньою новою домівкою.

Ірина Білоус 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook