Факультет аграрного менеджменту продовжує підготовку до нового навчального року

5 серпня 2016 року

 З метою підготовки аудиторного фонду до нового навчального року на факультеті аграрного менеджменту продовжуються ремонтні роботи. Заплановано завершити їх до кінця серпня, щоб вже з початку навчального року студенти змогли навчатись у світлих та затишних, відремонтованих і обладнаних усім необхідним аудиторіях.

 
Вкотре приємно відзначити, що до облаштування як гуртожитків, так і навчальних аудиторій, долучаються і студенти. Активними учасниками факультетського будівельного студентського загону стали Романчук Сергій, Ельзятієв Денис, Забудько Тарас, Перетятько Дмитро та інші. 
 
Розуміючи фінансову скруту, факультет проводить всі роботи власними силами і за власний кошт. Значну частину будівельних матеріалів надали члени ради роботодавців. За що адміністрація факультету висловлює вдячність Генеральному директору Індустріальної Молочної Компанії Алексу Ліссітсі та випускнику факультету аграрного менеджменту – голові ради роботодавців факультету, Генеральному директору Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарасу Висоцькому за сприяння у вирішенні цього питання.
 
Сьогодні на факультет завітав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який відмітив високу якість проведених робіт, їх естетичність, ознайомився з планом робіт в аудиторіях та подякував студентам за активну участь в підготовці аудиторного фонду факультету до нового 2016-2017 навчального року.
 
Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook