Кращі обирають НУБіП! Вступна кампанія 2016. Статистика тижня

15 липня 2016 року

 Завершився перший тиждень прийому документів на бакалаврат. Попри всі негаразди, Національний університет біоресурсів і природокористування України займає лідируючі позиції серед інших університетів за кількістю поданих заяв.

 
Тижнева статистика виглядає так: на денну форму за державним замовленням подано 4635 заяв, на заочну – 319. У порівнянні з минулим роком загальна кількість заяв за обома формами навчання вища більш ніж на 700! Популярними залишаються спеціальності ветеринарна медицина – 498, екологія – 203, агрономія – 282, біотехнологія та біоінженерія – 265, право  - 284, харчові технології – 206 та інші.
 
 
 
Що ж до магістратури, то усього подано 1783 заяви. Тут найбільше бажаючих навчатися на спеціальностях фінанси, банківська справа та страхування, агроінженерії, ветеринарна медицина, геодезія та землеустрій тощо. Хоча зазначимо, що Міносвіти ще не довело обсяги державного замовлення.
 
 
За наступними посиланнями можна знайти детальну інформацію про "Хід надходження заяв", "Обсяги державного замовлення на ОС "Бакалавр", позиції НУБіП у рейтингах та ознайомитися з перевагами навчання в нашому університеті
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook