Лейтенантські погони урочисто отримали курсанти спеціальності «Ветеринарне забезпечення військових сил»

30 червня 2016 року

     30 червня 2016 року лейтенантські погони урочисто отримали курсанти, які закінчили кафедру військової підготовки за спеціальністю «Ветеринарне забезпечення військових сил». Вперше цю подію об’єднали з врученням диплому лікаря ветеринарної медицини ОС «Магістр».

     На вас тепер лежить велика відповідальність – підтримка обороноздатності нашої держави, вітаючи новоспечених офіцерів зазначив ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Вас шість років навчали кращі професори і вчені, тому, сподіваємося, з гордістю нестимете звання випускника НУБіП і зробите все, аби на нашій землі запанував мир і спокій.

     На урочисту подію завітав почесний гість – в.о. начальника штабу Збройних Сил України Петро Нікітенко. Від імені ЗСУ він привітав курсантів з цим важливим у їхньому житті днем, коли вони стали офіцерами.
     Україна – Богом дана нам земля, і сьогодні ви стаєте її захисниками, благословив від імені Української церкви молодих офіцерів отець Юрій. Виконуйте свій святий обов’язок з честю.

 

     Заступник декана факультету ветеринарної медицини Василь Данілов привітав випускників від деканату та вручив подяки за активну участь у громадській, культурно-масовій і спортивній роботі Олександру Калюжному, Сергію Снісарєву, Борису Кучинському, Тарасу Рому, Івану Середюку, Олександру Брізицькому

      Офіцерський корпус завжди був гарантом цілісності і безпеки України і ви як офіцери повинні це пам’ятати, звернувся до молодих лейтенантів батько одного з випускників полковник Іван Гончаренко. Він висловив впевненість, що ніякі труднощі не затьмарять майбутніх успіхів молодих людей, які сьогодні отримали офіцерське звання і диплом магістра.

     Урочистості святу додав показовий виступ почесної варти Президентського полку та пісні у виконанні університетських аматорів.

     І ось плацем під оркестр та оплески своїх рідних, друзів, викладачів марширують молоді лейтенанти. Сподіваємося, що напутнє побажання миру і добра начальника кафедри Анатолія Есаулова в їхньому житті здійсниться. Адже найкраща запорука миру в країні – сильна армія.

Ірина Білоус 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook