Представники посольства Королівства Нідерландів в Україні знайомляться з науковими розробками наших колег

18 червня 2016 року

     14 червня делегація посольства Королівства Нідерландів в Україні побувала з візитом на провідних підприємствах нашого регіону. До складу делегації входили нинішній радник посла з питань сільського господарства Еверт Ян Краєнбрінк (у якого завершилася чотирирічна каденція і буде працювати у відповідному посольстві у Токіо), Каролін Спаанс (новопризначений радник посла) та його асистенти Катерина Тушинська і Аліна Білан.

     Серед підприємств та установ, що їх відвідали почесні гості, – Науково-практичний центр тепличних технологій у Межигір’ї. Саме там проводять свої дослідження науковці кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка. Вони розповіли про структуру центру, його основні завдання, а потім представили свої експериментальні дослідження. Мова йшла також про співпрацю із голландськими компаніями Delphy і Philips, проблеми і перспективи подальшої інтеграції в європейський освітній простір. 

     Пані Каролін Спаанс високо оцінила проведені роботи та пообіцяла всебічну підтримку голландської сторони у просуванні і реалізації цього проекту.
     Принагідно висловлюємо подяку пану Еверту Яну Краєнбрінку за плідну співпрацю впродовж його перебування в Україні та побажати нових здобутків під час виконання нової місії, а також асистентам радника Катерині Тушинській та Аліні Білан.

Володимир Решетюк,
доцент кафедри автоматики та
робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook