Проблеми економічного зростання в Україні очима студентів

25 травня 2016 року

     12 травня 2016 року у рамках святкування Дня науки кафедра економічної теорії провела студентську наукову конференцію «Проблеми економічного зростання в Україні». До участі у ній долучилися в основному студенти першого та другого курсів факультетів аграрного менеджменту та економічного, які представили 14 доповідей.

      

     Кращими виявилися доповіді першокурсників ФАМ Максима Маковського («Проблеми економічного зростання в Україні») та Тараса Динника («Вплив природних чинників на економічне зростання в Україні») – відповідно 1-ше і 2-ге місця. 3-тє – у студентки 2-го курсу економічного факультету Катерини Лозоцької, доповідь якої була присвячена провалам (фіаско) ринку.

      

     Заслуговують на подяку й інші доповідачі. Серед яких хочу відмітити знову ж таки першокурсниць ФАМ – Тетяну Гаркун («Вплив іноземних інвестицій на економічне зростання в Україні») та Владу Палій («Моделювання економічного зростання»). Взагалі всі учасники показали бажання обґрунтувати основні важелі, які б допомогли позитивним зрушенням в українській економіці. І у цьому їм допомагали науковці кафедри економічної теорії доценти В.П. Гаврилюк, І.О. Гуща, О.В. Пащенко і Ю.Г. Власенко.

     

     

Михайло Рудий,
завідувач кафедри економічної теорії
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook