Фестиваль студентської науки - 2016

13 травня 2016, 17:27

 13 травня у рамках заходів присвячених Дню науки студенти факультету конструювання та дизайну прийняли участь у засіданні з визначення кращих студентських наукових гуртків. З вітальним словом до присутніх виступили директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Валерій Войтюк та декан факультету конструювання та дизайну Зиновій Ружило. Надалі були заслухані доповіді, в яких відображено основні результати роботи наукових студентських гуртків. За одноголосною оцінкою журі найкраща доповідь була присвячена результатам діяльності та перспективам подальшої роботи гуртка „Мехатроніка”, яку виконав студент четвертого курсу Валерій Кулінський.

Крім того, цікаві результати, які отримані у гуртку „Комп’ютерної графіки та твердотільного моделювання” доповіла студентка першого курсу Юлія Хуторянська. За результатами обговорення цю доповідь визнано найкращою з тих, які рекомендовані НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК. Таким чином, Юлія та Валерій будуть представляти здобутки своїх гуртків на урочистому загальноуніверситетському засіданні з визначення кращих студентських наукових гуртків, яке пройде 18 травня о 10 00 в аудиторії №228 навчального корпусу №10. Підтримаймо наших студентів та побажаємо їм перемоги!


 Цього ж дня біля читального залу навчального корпусу №11 проходила виставка наукових досягнень викладачів та студентів факультету конструювання та дизайну. Таким чином, всі охочі могли не тільки послухати про досягнення гуртків факультету, а й побачити їх на власні очі. Всі презентовані експонати зацікавили не лише студентів, а і викладачів. Особливий інтерес викликав 3D-принтер, роботу якого продемонстрував Олександр Шевчук.

Загалом, всі заходи, які пройшли цього дня, мали успіх. Тож побажаємо всім учасникам не зупинятись на досягнутому та все більше розкривати всій науковий потенціал!

 

Заступник декана з наукової роботи

Ромасевич Ю.О.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook