Якубчук Катерина Олегівна зайняла 3 призове місце у ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика»

28 квітня 2016, 11:05

 Всі провідні вузи України відрядили студентів для участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, що відбулася у м. Львів з 20 до 21 квітня 2016 року. НУБіП був представлений студенткою 4 курсу Якубчук Катериною Олегівною та студентом 3 курсу Нам’ясенко Юрієм Олександровичем. В організації олімпіади приймала участь к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики Негрей Марина Володимирівна.

   Олімпіада проводилась в два тури: практичний та теоретичний. Завдання першого етапу були орієнтовані на уміння використовувати табличний процесор Excel для розв’язку задач з моделювання економіки, економетрики та оптимізаційних задач. Другий тур включав задачі орієнтовані на знання теоретичного матеріалу з фахових предметів економічної кібернетики.  
 
 
 
   За результатами проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади Якубчук Катерина Олегівна зайняла 3 призове місце. Нам’ясенко Юрій посів 19 місце з 43 можливих.  
 
Негрей Марина Володимирівна,
доцент кафедри економічної кібернетики.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook