Викладачі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту продовжують профорієнтаційну роботу

10 квітня 2016 року

     Вибір майбутньої професії – річ непроста. Дехто з нею уже визначився та здобув кваліфікацію молодшого бакалавра, проте бажає отримати повну вищу освіту у провідному навчальному закладі України.
     Викладачі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту відвідали студентів коледжів міста Києва, які здобувають свій перший диплом за «професією ощадливих».

     Зокрема цього разу доцент кафедри Литвиненко В.С. та старший викладач Срібняк О.М. відвідали Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка та Київський індустріальний коледж, у яких серед інших професій готують молодших бакалаврів та бакалаврів за спеціальністю «Облік і аудит».
     У ході спілкування студенти дізналися про історію та сучасність НУБіП України, особливості навчального процесу та досягнення нашого навчального закладу. Студенти уже мають базові знання зі спеціальності, тому активно цікавилися якістю викладання дисциплін, станом матеріально-технічного забезпечення, вартістю навчання, умовами вступу та можливостями стажування за кордоном.

     Студентам коледжів також були надані інформаційно-довідкові матеріали про університет, економічний факультет та кафедру бухгалтерського обліку і аудиту. Сподіваємося, що вони допоможуть абітурієнтам визначитися зі своїм майбутнім та обрати саме наш університет.

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook