Два срібла наших волейболістів

5 квітня 2016 року

     29-31 березня 2016 року на базі Вінницького національного аграрного університету пройшли традиційні Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних ВНЗ III-IV р.а. з волейболу. Цього року у змаганнях взяли участь 8 чоловічих та 6 жіночих команд.
     Честь нашого університету захищали чоловіча та жіноча збірні з волейболу на чолі з тренером - асистентом кафедри фізичного виховання Дмитром Магльованим

     Наші дівчата впевнено виграли у волейболісток з Умані та Сум. А чоловіки отримала перемогу над командами з Херсона, Ніжина та Умані. Таким чином обидві команди НУБіП зайняли у своїй групі перші місця та вийшли до фіналу змагань.

     

     У фіналі представниці нашого університету зустрілися зі спортсменками з Миколаєва і у напруженій боротьбі поступилися більш досвідченим суперницям. Як результат – 2-ге місце
     У чоловіків фінал видався напружений та емоційний: зал був ущент заповнений вболівальниками суперників, адже ними виявилися господарі змагань. Це була запекла боротьба. На жаль, у надемоційному фіналі наші хлопці поступилися вінничанам та вчетверте поспіль стали срібними призерами цих змагань. Шкода, адже не вистачило зовсім трішки - рахунок у обох партіях був 25:23.

Катерина Войцех,
Катерина Бруховецька,
гравеці збірної НУБіП з волейболу
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook